За спечеленото доверие на белгийската група KBC, която му възложи да

...
За спечеленото доверие на белгийската група KBC, която му възложи да
Коментари Харесай

За втора поредна година Петър Андронов с приза Банкер на годината

За извоюваното доверие на белгийската група KBC, която му разпореди да ръководи интернационалния й бизнес като Главен изпълнителен шеф на бизнес звеното  " Международни пазари ", отговаряйки за интервенциите й в България, Ирландия, Словакия и Унгария, " БАНКЕРЪ " отличи с наградата " Банкер на годината " за втора поредна година Петър Андронов.

Той получи статуетката от съпредседателя на " Продължаваме промяната " Кирил Петков.

" Много съм благополучен да бъда с вас - означи господин Петков.- Промяната стартира с дейностите на всеки един от нас. Банковият бранш би трябвало да бъде част от тази смяна. Ние имаме вяра, че с цел да има просперираща стопанска система, би трябвало да има споделена стойност - за банковия бранш, за вашите клиенти и за страната. Надявам се, че дружно ще работим, с цел да реализираме резултати, които не са постигани до този миг. С банкери като Петър Андронов ".

В отговор господин Андронов сподели: " Във времена на невиждани промени, произлизащи от пандемията COVID-19 и от ускорената цифровизация на финансовия бранш, KBC Group още веднъж, за следващ път, избра България измежду главните си пазари, с цел да уголемява активността си и ускорява лидерската си позиция. Както и да предлага на клиентите качеството на една от най-хубавите паневропейски финансови групи. Днес Банкер на годината не е Петър Андронов. Банкери на годината са всичките над 2600 чиновници на ОББ, които вършат всеки ден тя да бъде пример измежду банките и дават убеденост на KBC Group да продължи вложенията си в нашата страна. Благодаря на всеки от тях, тъй като моите персонални триумфи са разследване от тяхната неуморна работа и неизменност ”, показа Петър Андронов, получавайки премията точно на Никулден - празника на банкерите в столичния Гранд Хотел Милениум.

Петър Андронов е първия български управител, получил оценката на огромна европейска финансова институция. Може да се каже, че неговата звезда на банковия небосклон изгря през 2002-ра в Българска национална банка. От 2007 година той свърза живота си с една комерсиална банка - ОББ, преведе я през пътя на консолидацията и не единствено съумя да запази динамичния и нападателен тренд в развиването ѝ, само че получи уместно самопризнание и през днешния ден придвижва този позитивен тренд в границите на цялата банкова група КВС. 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР